Over ons

Over ons

Gebr. Drijfhout is een bedrijf gespecialiseerd in grondverzet, boomrooien en straatwerk, maar ook het loonwerk neemt een prominente plaats in binnen het bedrijf.
Het enthousiaste team van inmiddels 12 medewerkers zorgt voor de uitvoering van de werkzaamheden. Ieder zijn eigen specialiteit, maar wel inzetbaar op alle gebieden.
We beschikken over een team professionele straters, specialisten voor het boomrooien en vakkundige kraanmachinisten. Zo kunnen we u op velerlei gebied van dienst zijn.

De Gebr. Drijfhout bestaan officieel sinds 2003. Ooit begonnen met het rooien van bomen, groeiden de activiteiten van de gebr. Drijfhout gestaag.
Zo verrichtten ze meer kraanwerk en legden ze ook bestrating aan. Het werk terrein breidde zich uit van de Oude Bildtdijk naar het uitvoeren van werkzaamheden binnen de gemeente Het Bildt en van Het Bildt naar Noord West Friesland.
Inmiddels worden er in de gehele provincie Friesland werkzaamheden uitgevoerd.
Vanaf 2007 werken beide broers (Foppe & Jeroen)  fulltime in het bedrijf.
Jeroen heeft de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen, Foppe werkt in de uitvoering.
2010 was het jaar van de verhuizing van Nij Altoenae naar de Wissel 36 in St Anne.
Het bedrijf was dusdanig uit haar voegen gegroeid dat er meer machines & materiaal buiten stond dan binnen.
Het bedrijfspand biedt ruimte om zelf voorraden aan te houden, zodat een vlotte levering gegarandeerd is. Ook is er een werkplaats zodat onderhoud en reparatie op eigen terrein plaats kan vinden.
Er is een showtuin ingericht waar de klant diverse bestratingen kan bekijken.
Gebr Drijfhout beschikt voor het uitvoeren van de werkzaamheden over divers materieel. Op deze website vindt u een kleine impressie van ons bedrijf en onze werkzaamheden.

U bent van harte welkom.
Wij helpen u graag verder!

Met vriendelijke groeten,
Foppe & Jeroen Drijfhout